Veendam 22-09-2018
 
Lois Klein heeft in haar klasse het Internationaal Veendam toernooi gewonnen. De judoka van Vos kwam niet in de problemen en won al haar wedstrijden. De finale werd met een fraai ippon gewonnen van Fleur Sinnema uit Beverwijk.
Floor Maats werd 2e. Zij begon heel goed en won een aantal wedstrijden. De finale werd nipt verloren van Linda Agterberg uit Alkmaar. Annabel Weber werd eveneens 2e. Zij kwam met knap judo in de finale die zij verloor van Vera Raspe uit Veendam.
 
18 Veendam Lois
Lois 1e
18 Veendam Floor
Floor 2e
18 Veendam Floor Lois Annabel
Floor, Lois en Annabel

Dronten 30-06-2018

De dames junioren van vereniging Vos hebben het seizoen uitstekend afgesloten.
Het laatste toernooi in Dronten leverde weer twee keer goud op.
Lois Klein uit Erm in de lichtste klasse en Annabel Weber in de klasse tot 52 kg. Lois was weer goed bezig en won haar wedstrijden met overtuiging. Alleen de Duitse Nele Wagner van Judo Verband Berlin kon het tot een golden score brengen. Klein werd uiteindelijk winnaar en dus het goud.
Annabel Weber was ook in goede vorm. Zij won in de finale poule van Berber Ludema uit Bergum en Christine Regel uit Berlijn. Floor Maats wist in deze klasse goed mee te komen. In deze, voor haar zwaardere klasse, kon zij echter niet de finale poule bereiken. De dames junioren kunnen terugblikken op een goed seizoen waar een Nationale titel, twee keer een tweede en derde plaatsen werden behaald op nationaal niveau. Ook het aantal gewonnen toernooien was bijzonder groot.
 
Lois 1e
 
Annabel 1e

Emmen 25-04-2018

Xander Geertjes en Stephen Hilbrands hebben met hun bandexamen allebei de blauwe band behaald.

18 bandexamen G groep

Emmen 02-06-2018

In de sportzaal van de Rietlanden te Emmen werden de judo-examens gehouden. Er was veel belangstelling van familie, vrienden en bekenden. Niet iedereen was aanwezig door allerlei omstandigheden, en deze kunnen afspreken met de leraar om het examen op een ander moment te doen. Volgens voorzitter Jacob Vos waren de examinatoren tevreden over het technisch niveau en slaagde iedereen.
 
18 bandexamen groep 1
18 bandexamen groep 2
18 bandexamen groep 3

2/3-6-2018 Venray

Het Internationaal judo toernooi in Venray staat bekend om zijn grote in deelname en niveau. Het twee daagse toernooi werd voor de 44e keer georganiseerd met meer dan 1500 deelnemers uit Europa en Azië. In dit uitstekend georganiseerd toernooi konden de junioren dames van vereniging Vos heel goed meekomen.
In de lichtste klasse verloor Lois Klein alleen van een Russin. De andere wedstrijden werden met overtuiging gewonnen. Met een fraaie en zware bronzen medaille kwam zij op het podium.
Floor Maats was een gewichtsklasse hoger hoger gegaan. Dat resulteerde in drie knappe overwinningen. De wedstrijd om een finaleplaats werd ook goed begonnen. Met twee waarschuwingen voor de tegenstander wegens buiten de mat stappen leek het op een overwinning af te gaan. Er kwam echter geen resultaat meer zodat er in een ‘golden score’ de winst moest komen. Helaas werd er op de rand van de mat een score behaald door de Belgische tegenstander. In de wedstrijd om de derde plaats liet Floor  het niet meer beslissing aankomen. Met een omstrengelings techniek dwong zij de tegenstander tot aftikken en hiermee ook op het podium met de fraaie bronzen medaille.
Annabel Weber werd in een hogere gewichtsklasse als Floor ook derde en zij eveneens op het podium met brons.
Er werd alleen verloren van de latere winnaar Raspe. De andere wedstrijden werden knap gewonnen. In de wedstrijd om de derde plaats won zij in tien seconden. Met drie keer brons gingen de judoka’s terug naar Emmen. Een resultaat, behaald op het sterkste toernooi in Nederland, daar mag je best trots op zijn. De coach was dan ook zeer tevreden.
 
Lois 3e
18 venray Floor 3e
Floor 3e
18 venray Annabel 3e
Annabel 3e
18 venray Floor Annabel
Floor en Annabel

Slagharen 26-05-2018

Het aspiranten team van Vos is zaterdag in Slagharen winnaar geworden van het Emmy teamtoernooi. Gemakkelijk ging het niet maar de grote inzet van de judoka’s was de basis voor de overwinning. In de finale ronde werd gewonnen van het team Anbergen uit Slagharen. Deze werd 2e en Dedemsvaart 3e.
 
18 Emmybokaal teams

Hasselt 19-05-2018

Tijdens het zogenaamde B.P.O. toernooi in Hasselt werden er door de judoka’s van Vos prima resultaten bereikt.
Er werd drie keer een eerste plaats bereikt. Tom Akker, Floor Maats en Lois Klein werden zonder problemen 1e.
Nick en Jay Langerijs misten beide nipt de overwinning in de finale en daardoor een 2e plaats. Annalin Exel werd
bij de dames senioren 3e en verdient eigenlijk een extra beloning om met haar 48 kg. in de klasse tot 60 kg. mee te doen.
 
18 Hasselt Annalin 3e
 Annalin 3e
18 Hasselt Tom 1e
Tom 1e
18 Hasselt Floor 1e
Floor 1e
18 Hasselt Lois 1e
Lois 1e
18 Hasselt Nick 2e
Nick 2e
Jay 2e