Ommen 07-11-2015

Afgelopen zaterdag deden er maar 3 judoka’s mee om te strijden om de Open Ommense titel, maar de resultaten waren er niet minder om. Zo kwam bij de jeugd Tom Akker in de categorie -38kg zeer sterk voor de dag. Hij wist zich door veel inzet en wilskracht in de finale te plaatsen. Ondanks dat hij de jongste en lichtste was in zijn categorie. Helaas verloor Tom de finale. Dus een zeer verdiende 2e prijs. Voor onze jongste van de dag Dominique Peters die uit kwam in de categorie -27kg verliep het eveneens goed. Hij liet zien de sterkste te zijn in zijn categorie en behaalde hiermee de 1e prijs. Dimitri Boer die uitkwam in de categorie -60kg in de leeftijd tot 18 jaar liet zien dat hij hier maar voor 1 ding kwam en dat is goud. Hij wist dan ook met grote overmacht en mooi judo al zijn partijen te winnen in zijn poule. En zo plaatste Dimitri zich in de finale ronde. Ook hier liet hij zien heer en meester te zijn. En zo keerde ook Dimitri terug met een gouden medaille.