Oostwold 7-5-2016

Tijdens het zogenaamde Blauwe Stad Judo Toernooi in Oostwold werden er weer mooie resultaten behaald. Lois klein was weer geducht aanwezig en wist alle wedstrijden overtuigend te winnen en daarmee een 1e plaats. Nick Langerijs was bij de jongens in topvorm. Met mooie ippons kwam hij tot een 1e plaats. Ook Bente Wittendorp werd 1e. Zij won de finale van Alisa Wieringa die daardoor een 2e plaats behaalde. Merel Jagt was ook goed bezig. Helaas verloor zij een wedstrijd in de voorronde maar werd winnaar van de herkansing met daarmee een 3e plaats. Hetzelfde gebeurde Crifaa Blauw die ook als 3e eindigde. Damiano de Jonge werd 3e bij het zogenaamde opstaptoernooi. Een toernooi voor beginnende wedstrijd judoka’s.