Hardenberg 07-10-2017

Na de goede prestaties van de senioren dames kwamen de dames junioren ook tot een prima resultaat.
In Hardenberg was Floor Maats onverslaanbaar en werd 1e. Zij won zes wedstrijden met een vol punt. De finale
tegen Sarah van den Berg werd met een houdgreep beslist. Ook Lois Klein kwam, zoals meestal, weer met
een 1e plaats op het podium. Zij won de finale van Zo van den Berg uit Dronten. Denise van der Plaat was
de sterkste in de jeugdklasse met een 1e plaats en Yrsa Wessel wist een 2e plaats te behalen met knap judo.
Bij de jongens was Tom Akker weer goed bezig. Met zijn aanvallend judo werd hij knap 2e als jongste in de
poule. Jesse Klasen kwam nog wedstrijdervaring te kort maar werd uiteindelijk ook prima 2e.