Judovereniging Vos behaalde tijdens het zogenaamde Lente toernooi in Beilen in totaal achttien prijzen. Dit in het gewone toernooi en het opstaptoernooi voor startende wedstrijdjudoka's. Bij de senioren was Dave van Lier weer goed bezig. Helaas verloor hij de finale en dus tweede. Opmerkelijk was wel de start bij de senioren van Nick en Jay Langerijs. Na een lange periode van afwezigheid op de wedstrijdmat lieten beiden zien dat zij weer terug willen komen op hun oude succesvolle niveau. Jay nam direct al brons mee en oudere broer Nick kwam net in punten tekort om op het podium te komen. De jongere judoka's scoorden ook prima. Bij de beginnende judoka's was het eveneens weer een goed resultaat. Nieuw waren de jonge dames Eliana Kappers met een eerste en Sill Arends met een tweede plaats. Ze wonnen vier partijen en kwamen in de finale tegen elkaar. Eliana won deze finale op beslissing. Uitschieters waren er ook. Sophie Klaver en Klea Cani werden beiden eerste met uitstekend judo

Resultaten judoka's: 1e Sophie Klaver, Kevin Klaver, Klea Cani, Luca Hemel, Bram van der Belt, Eliana Kappers, Rick Jonker.

2e Kaylee Weerman, Dave van Lier, Renzo Schirru, Sill Arends, Else Klopppenburg.

3e Lorena Schrik, Jay Langerijs, Giovanni Jagt, Emilio Weerman, Jasmijn Wijnands, Lars Oldewening, Jennifer Langerijs, Boaz Wijnands, Arwen van den Berg.
 
4e Owen Holscher, Giel van der Zande, Tygo Jalving, Eliv Wijnands, Finn Eijsinga, Gijs Koster, Lorenzo Massier en Gijs Klein.
 

Slagharen 9-3-2024

De laatste ronde van het starters jeugdjudo toernooi werd gehouden in Slagharen. De organiserende vereniging Anbergen had veel gedaan om de prijswinnaars in de schijnwerpers te zetten, dit letterlijk en figuurlijk. Deze eindronde was mede daarom een feest voor de jonge judoka's en met name voor de jeugd van judovereniging Vos. Zij behaalden  in totaal 16 prijzen en waren daar super blij mee. Dat is ook te zien op de foto's. Judoka's, ouders en coaches gingen tevreden naar huis.
Prijswinnaars: 1e Bram van der Belt, Rick Jonker, Luca Hemel, Klea Cani, Jake Kremer. 
                        2e Owen Holscher, Lorena Schrik, Renzo Schirru, Giel van der Sande, Chase Kremer.
                        3e Kevin Meems, Jan Joop Prigge, Nick de Lange, Casper Kaiser, 4e Amy Steenbergen, Finn Eijsinga.
 

Dedemsvaart 24-2-2024

Afgelopen zaterdag is een klein groepje van de jonge wedstrijdjudoka’s afgereisd naar Dedemsvaart voor een trainingsdag. Hier werden twee trainingen van anderhalf uur gemaakt. Er kwamen veel clubs uit Noord-Nederland en voor ons was dit de eerste keer. Er is hard getraind en veel plezier beleefd!

Emmen 10-02-2024

Onder grote belangstelling van ouders, opa's, oma's en vrienden ging zaterdag de eerste ronde van de jeugd judo competitie van start. Een competitie die over drie ronden wordt gehouden. Een opstaptoernooi voor witte banden om ze kennis te laten maken met de wedstrijdsport en laagdrempelig. Meerdere verenigingen uit de regio hadden zich ingeschreven om deel te nemen aan deze competitie. Ondanks carnaval was het vol. Deze eerste ronde werd georganiseerd door judovereniging Vos, die zeer tevreden was over de nu al grote inzet van de jonge sporters. De aangepaste spelregels blijken ook een succes te zijn. Niet stoppen bij een vol punt maar de hele wedstrijd tijd vol maken. Onder toezicht van een waarnemer mogen zij dan zelf, na einde wedstrijd tijd, onderling bepalen wie de winnaar is. De Judo Bond Nederland is uiteraard ook nu belangstellend over de deelname en ervaring. De volgende ronde wordt gehouden in Slagharen en de laatste in Dedemsvaart.

Oude Pekela 3-02-2024

Een jonge wedstrijdgroep van judovereniging Vos was zaterdag goed bezig tijdens de districts-kampioenschappen tot 12 jaar. Opmerkelijk was dat alle deelnemers van Vos voor het eerst deelnamen aan dit kampioenschap dat in Oude Pekela werd gehouden.
Lorena Schrik uit Emmer Compascuum werd kampioen door alle wedstrijden te winnen.
Denzel Reurink uit Klazienaveen kwam in een zware poule maar wist in de finaleronde te komen.
Hij won daar wel van de latere kampioen maar verloor ook een wedstrijd en werd uiteindelijk derde.
Sofie Boon uit Emmen kwam met grote inzet op het podium met een gedeelde derde plaats.
James Hemel, Emilio Weerman en Sill Arends wisten nog wel wedstrijden te winnen maar kwamen nog ervaring te kort om in de prijzen te komen.
Gezien hun motivatie gaan wij van deze jonge sporters ook nog veel vernemen in de komende tijd.
 
Lorena Schrik 1e
Denzel Reurink 3e
Sofie Boon 3e

Slagharen 27-01-2024

Deze judoka's van judovereniging Vos zijn afgelopen zaterdag op het podium beland.

Dave van Lier 1e

Lorena Schrik 1e

Sill Arends 1e

Sophie Klaver 2e

Rick Jonker 3e

van Kaylee Weerman(3e) geen foto

Slagharen 27-12-2023

Onze judoka's deden het goed op het oliebollentoernooi in Slagharen

Sofie Boon 1e

Jake Kremer 1e

Kevin Klaver 1e

Mitchel Schram 1e

Emilio Weerman 1e

Kaylee Weerman 1e Lorena Schrik 2e

1e Bram van der Beld 2e Luca Hemel 3e Klea Cani

Chase Kremer 2e

Rick Jonker 2e

Joost Tapken 3e

Giel van der Zande 3e

Giovanni Jagt 3e

Kevin Meems 3e